Qenzo, het schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Schoonmaak in de nieuwe wereld

Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaak en schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Dan is Qenzo er voor u! Onze enthousiaste en gecertificeerde medewerkers nemen voor u de schoonmaak uit handen. Als schoonmaakbedrijf Amsterdam gaan we samen door uw pand heen om het geheel in beeld te brengen. Ook denken we met u na over de beste wijze om het pand schoon te maken en schoon te houden. Onze gepassioneerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde uw pand onder handen. Heeft uw pand een grondige schoonmaak nodig of wilt u enkele dagen per week een schoonmaakbedrijf in Amsterdam inhuren? Wij ontnemen uw zorgen graag. Schoonmaken is een vak apart. En laat dat nou net onze passie zijn.

Verder zijn wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam ook gespecialiseerd in vloerenonderhoud, glasbewassing en de rest van de diensten, zoals: bouwsupport, dieptereiniging keukens, apparatuurreiniging, desinfectie, schoonmaak datacentra & serverruimten en hospitality.

Over schoonmaakbedrijf Amsterdam

Geen “schoonmaker” maar een teamplayer voor professionals.

Werk- en leefplekken worden over het algemeen gemakkelijk vuil, maar helaas niet vanzelf weer schoon. Daar is de professionele inzet van gemotiveerde en betrouwbare vakmensen voor nodig. Kantoren, werkplaatsen, magazijnen, recepties, vergaderzalen, kantines, scholen, kleedruimtes vragen allemaal om een verschillende aanpak. Met verschillende middelen en verschillend apparatuur. Voor elke situatie hebben wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam de juiste mensen en het gereedschap in huis om uw omgeving weer stralend schoon te krijgen en maximaal te voldoen aan uw wensen.

Een schone ruimte zorgt voor een prettige werksfeer. Dat zorgt er weer voor dat uw professionals met plezier naar hun werk gaan en op verantwoordelijke wijze met de werkomgeving omgaan. Een traditioneel opgezet kantoor met een hoge bezettingsgraad vraagt om een andere aanpak dan een moderne flex-omgeving met veel mobiliteit. Voor elke werkomgeving hebben we tailor-made oplossingen die naadloos aansluiten op uw behoefte die van uw professionals. En omdat wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam niet “de schoonmaker” leveren maar een teamplayer voor uw organisatie maken wij het verschil!

Meer informatie
nodig?