Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak op maat bij schoonmaakbedrijf Amsterdam

Wanneer u kiest voor de dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van een op maat gemaakte dienstverlening, inclusief voor kantoorschoonmaak. Als schoonmaakbedrijf stellen wij voor elke klant een gespecificeerd werkprogramma op waarbij er rekening gehouden wordt met de specifieke wensen van onze klanten. Wanneer dit programma is opgesteld komt ons vaste, stabiele en goed opgeleide schoonmaakteam in actie voor u. Het team van Qenzo zorgt voor een goede uitvoering van de schoonmaak en zal zorgdragen voor een schoon en fris kantoor.

Verder zijn wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam ook gespecialiseerd in vloerenonderhoud, glasbewassing en de rest van de diensten zoals bouwsupport, dieptereiniging keukens, apparatuurreiniging, desinfectie, schoonmaak datacentra & serverruimten en hospitality.

Kantoorschoonmaak met kwaliteitsgarantie

Schoonmaakbedrijf met hoogste kwaliteit schoonmaakwerk

Kantoorschoonmaak is mensenwerk. Daarom besteedt ons schoonmaakbedrijf veel aandacht aan het selecteren en opleiden van onze werknemers. Zij zorgen ervoor dat uw gebouw een representatieve functie krijgt en beseffen dat hun werk en aanwezigheid in uw kantoor- of bedrijfsruimte bepaalde eisen stelt. Een correcte en nette manier van werken, rekening houden met de wensen van uw eigen medewerkers en apparatuur, is daarom vanzelfsprekend.

Door onze specialisaties kunnen wij zekerheid geven van het juist schoonmaken van uw kantoor of bedrijfspand. Verder zijn wij niet alleen gespecialiseerd in kantoorschoonmaak, maar ook winkel schoonmaak en het grondig schoonmaken van scholen & onderwijsinstellingen. Voor wij starten met onze dienstverlening maken wij duidelijke afspraken met u over het afnemen van kwaliteitsinspecties.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor een zorgvuldig en professioneel kantoorschoonmaak? Neem contact op met schoonmaakbedrijf Amsterdam en de kwaliteit van het schoonmaakwerk is absoluut gewaarborgd.

Meer informatie
nodig?