Over het schoonmaakbedrijf in Almere

Goede schoonmaak in Almere

Passie voor het schoonmaakvak, wij doen wat we beloven! Qenzo is betrouwbaar en heeft met zijn vestiging in Amsterdam een sterke positie binnen de branche. Van het onder handen nemen van kantoren en onderwijsinstellingen, tot zorginstellingen en andere industrie in Almere, Qenzo staat tot uw beschikking. Als Schoonmaakbedrijf in Almere staan wij bekend om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten. Qenzo is dus gespecialiseerd in schoonmaakdiensten in kantoren en onderwijsinstellingen, maar ook de rest van de sectoren. Sectoren zoals: reizigers en vervoer, industrie, food en non-food, Retail, recreatie en overheid. Elke dag weer zetten we ons in voor een schone en frisse omgeving, waarin klanten, bezoekers en bewoners zich welkom voelen.

Wij als schoonmaakbedrijf in Almere zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten zoals vloerenonderhoud, glasbewassing en de rest van de diensten, zoals bouwsupport, dieptereiniging keukens, apparatuurreiniging, desinfectie, schoonmaak datacentra & serverruimten en hospitality.

Teamplayer voor professionals in Almere

Schoonmaken met passie!

Een schone ruimte zorgt voor een prettige werksfeer. Dat zorgt er weer voor dat uw professionals met plezier naar hun werk gaan en op verantwoordelijke wijze met de werkomgeving omgaan. Een traditioneel opgezet kantoor met een hoge bezettingsgraad vraagt om een andere aanpak dan een moderne flex-omgeving met veel mobiliteit. Voor elke werkomgeving hebben we tailor-made oplossingen die naadloos aansluiten op uw behoefte en die van uw professionals. En omdat wij als schoonmaakbedrijf Almere niet “de schoonmaker” leveren maar een teamplayer voor uw organisatie maken wij het verschil!

Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf in Almere? Dan is Qenzo er voor u! Onze enthousiaste en gecertificeerde medewerkers nemen voor u de schoonmaak uit handen. Als schoonmaakbedrijf Almere gaan we samen door uw pand heen om het geheel in beeld te brengen en om met u na te denken over de beste wijze om het pand schoon te maken en schoon te houden. Onze gepassioneerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde uw pand onder handen. Heeft uw pand een grondige schoonmaak nodig of wilt u enkele dagen per week een schoonmaakbedrijf in Almere inhuren? Wij ontnemen uw zorgen graag. Schoonmaken is een vak apart. En laat dat nou net onze passie zijn.

Meer informatie
nodig?