Glasbewassing

Maatwerk voor uw glasbewassing

De brede toepassing van glas in de bouw heeft van glasbewassing meer en meer een specialisme gemaakt. Elk gebouw is anders en elke situatie vraagt dus om maatwerk. Samen met u stellen we een gebouw specifiek maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. En als we toch op grote hoogte werken, signaleren we daar tegelijk eventuele gebreken voor u.

Van ramen wassen tot geavanceerde glasbewassing

Betere hygiëne door ramen wassen

Schoon glas in ramen nodigt uit tot binnenkomen, maar van ramen wassen tot glasbewassing zijn niet alleen noodzakelijk voor het aanzicht van uw gebouw. Het verlengt ook de levensduur van het glas, de kozijnen en gevelbeplating. Als schoonmaakbedrijf werken wij met ervaren glazenwassers die niet alleen maar ‘ramen wassen’, maar ook gebruik maken van de modernste technieken en met oog voor ons milieu de klus klaren.

Voordeel van ramen schoonmaken

Professionele indruk door ramen schoonmaken

Het beschadigt het imago van uw bedrijf als u vuile ramen of gevel heeft. Door de juiste manier van uw ramen schoonmaken geeft een professionele indruk. Als schoonmaakbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het ramen schoonmaken van groot tot klein en van laag tot en met het hogere werk. Elk gebouw is anders en heeft zo zijn eigen specifieke eisen. Onze medewerkers zijn daarom niet alleen goed in “ramen schoonmaken” en “glasbewassing”, maar ook gespecialiseerd in het werken in alle voorkomende situaties.

Meer informatie
nodig?