Glasbewassing

Maatwerk voor uw glasbewassing

De brede toepassing van glas in de bouw heeft van glasbewassing meer en meer een specialisme gemaakt. Elk gebouw is anders en elke situatie vraagt dus om maatwerk. Samen met u stellen we een gebouw specifiek maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. En als we toch op grote hoogte werken, signaleren we daar tegelijk eventuele gebreken voor u.

Van ramen wassen tot geavanceerde glasbewassing

Betere hygiëne door ramen wassen

Schone ramen zijn representatief voor ieder gebouw. Toch is glasbewassing niet enkel noodzakelijk voor het aanzicht van uw gebouw. Het verlengt ook de levensduur van het glas, de kozijnen en gevelbeplating.

Als schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in glasbewassing werken wij met ervaren glazenwassers die niet alleen maar ‘ramen wassen’, maar ook de ramen goed weten te onderhouden.

De voordelen van professionele glasbewassing

Professionele indruk door ramen schoonmaken

Aan een schoon en hygiënisch kantoor zitten meer voordelen dan vaak wordt gedacht. Ook wanneer het aankomt op de ramen. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Sfeer: een schone werkomgeving draagt bij aan een goede sfeer op kantoor. Werknemers voelen zich meer op hun gemak en kunnen zo productiever zijn.
  • Lichtinval: mooie en schone ramen zorgen voor meer lichtinval. Glasbewassing op kantoor zorgt ervoor dat kantoorramen schoon zijn en veel natuurlijk licht doorlaten. Meer natuurlijk licht zorgt weer voor een betere concentratie, een gelukkiger gevoel en een lichter interieur.
  • Veiligheid: vooral wanneer je te maken hebt met meerdere verdiepingen is glasbewassingen een moeilijke, maar vooral gevaarlijke klus. Wanneer je dit uitbesteedt, hoef je je hierover geen zorgen te maken. 

Wilt u de glasbewassing van uw pand uitbesteden? Kies dan voor een ervaren en professioneel bedrijf. Qenzo neemt u deze taak graag uit handen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om met u de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie
nodig?