Hospitality

Als totale facilitaire dienstverlener kan schoonmaakbedrijf Amsterdam Qenzo u uiteraard ook bedienen op het gebied van sanitaire voorzieningen. In goed onderling overleg, zullen wij u adviseren, waarbij we meenemen in ons advies uw wensen, de specificaties van uw gebouwen en onze jarenlange ervaring.

Of het nu gaat om sterke kunststof dispensers of hoogwaardige RVS units, schoonmaakbedrijf Amsterdam Qenzo verzorgt en installeert voor u een complete sanitairlijn en bevoorraad de dispensers met producten die een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Wenst u gebruik te maken van design sanitair in de toiletruimte, bijvoorbeeld in lijn met de rest van de vormgeving van uw interieur? U heeft de keuze uit verschillende merken en methoden voor handdroging op basis van papier, linnen of warme lucht. Zo wordt het bezoek aan een sanitaire ruimte een hele andere beleving. We kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden die er zijn en de oplossingen die het best bij u passen.

Wilt u het toiletpapier laten aan- of bijvullen? We verzorgen 7 dagen in de week leveringen van handdoeken, zeep, luchtverfrissers en aanverwante producten.

In goed onderling overleg brengen wij een voor u zo gunstig mogelijk advies uit op basis van uw wensen en het daarbij behorend budget. Daarbij hanteren we twee varianten in het aanbieden van onze service.

  1. Bruikleen: bij bruikleen heeft u de dispensers in bruikleen en betaalt u een kleine vergoeding per maand. Daarnaast betaalt u alleen voor het verbruik van de vullingen (papier, zeep etc). Een heldere oplossing zonder een hoge investering in de aanschaf van de apparatuur.
  2. Koop: u schaft de benodigde dispensers aan en zijn de dispensers in tegenstelling tot bruikleen ook echt uw eigendom. De vullingen koopt u in naar verbruik en behoefte. Net zoals bij bruikleen is dit een hele transparante oplossing voor uw sanitaire wensen.

Meer informatie
nodig?