Dieptereiniging keukens

Goede hygiëne is nergens zo belangrijk als in keukens die voor professionele doeleinden gebruikt worden. Naast de officiële regelgeving omtrent hygiëne en veiligheid, stellen ook werknemers en gasten hier hoge eisen aan. De dagelijkse oppervlaktereiniging is een snelle manier om werkplekken en apparatuur weer gebruiksklaar te maken, maar waarborgt op de langere termijn geen hygiënische keuken.

Vet, aanslag en ander vuil hecht zich op zowel zichtbare als onzichtbare plaatsen. Het is absoluut onmogelijk om na iedere werkdag de koelkasten, friteuses, fornuizen en andere apparatuur te demonteren en intensief te reinigen.

Om toch verzekerd te zijn van een hygiënische werkruimte, is periodieke dieptereiniging van alle voorzieningen, afzuigsystemen en afvoerinstallaties noodzakelijk. Een schone, hygiënische en daarmee ook betrouwbare keuken is niet alleen essentieel voor u en uw medewerkers, maar garandeert ook een langere levensduur van uw apparatuur.

Onze gespecialiseerde dienstverlening reinigt fornuizen, ovens, vries- en koelkasten, friteuses, afzuigsystemen, bakplaten, au bain maries, aanrechten, vaatwassers, buffetuitgiftes en afvoerputten in alle soorten en maten. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde milieuvriendelijke reinigingsproducten en -middelen. Tevens wordt het ontstane afval door ons verantwoord afgevoerd.

Een kleine investering met een groot effect! Qenzo Dieptereiniging Grootkeukens biedt u de oplossing!

Meer informatie
nodig?