Schoonmaak in
de nieuwe wereld.

geen “schoonmaker” maar
een teamplayer voor professionals.

Door innovatief met u mee te denken zijn grensoverschrijdende oplossingen onderdeel van onze dienstverlening. Als schoonmaakbedrijf in Amsterdam stoppen wij niet bij het schoon opleveren van uw werkomgeving. We willen u breder ontzorgen en vlechten de schoonmaakservice met overige facilitaire taken binnen uw organisatie. Of het nu gaat om service rondes op uw pantry’s, het bijvullen van de printers en kopieermachines, het onderhouden van uw koffiemachines of handyman-werkzaamheden…..we make it happen!

Bel ons Vraag offerte aan
Schoonmaakbedrijf Amsterdam, een vrouwelijke personeel met een glimlach

Wil jij werken bij Qenzo?

Solliciteer

Service.

We make it happen.

Werk- en leefplekken worden over het algemeen gemakkelijk vuil, maar helaas niet vanzelf weer schoon. Daar is de professionele inzet van gemotiveerde en betrouwbare vakmensen voor nodig. Kantoren, werkplaatsen, magazijnen, recepties, vergaderzalen, kantines, scholen, kleedruimtes: ze vragen allemaal om een verschillende aanpak. Met soms verschillende middelen en verschillende apparatuur. Voor elke situatie heeft Qenzo de juiste mensen en het gereedschap in huis om uw omgeving weer stralend schoon te krijgen en maximaal te voldoen aan uw wensen.

Qenzo Academy.

Creating teamplayers for professionals.

Door middel van de Qenzo Academy zorgen wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam ervoor dat onze medewerkers opgeleid zijn en voldoen aan alle eisen. Een schoonmaker die schoonmaakt houdt de eindgebruiker tevreden en gefoicust op zijn eigen werk. Want een dienstverlener die voor een schoonbeleving zorgt, maakt de eindgebruiker enthousiast en gelukkiger op het werk.

Toegespitst op eindgebruikers.

Een optimale schoonbeleving voor de
eindgebruiker creëren is ons doel.

Als schoonmaakbedrijf Amsterdam geloven wij dat de eindgebruiker bediend dient te worden op een passende manier. Een manier waarbij de service optimaal ervaren wordt. Enthousiasme en geluk creëren op de werkvloer is onze missie. Wij bieden niet wat u wilt, maar wat uw organisatie echt nodig heeft. Wij adviseren hierin en helpen uw bepalen wat de beste aanpak is voor uw organisatie.

Missie.

Voor Mens, Milieu en Maatschappij

Bij ons schoonmaakbedrijf staan de drie M’s centraal….Mens, Milieu en Maatschappij. Als schoonmaakbedrijf vinden wij het belangrijk om hier verantwoord mee om te gaan. Onze diensten zijn ingericht vanuit een aantal principes die de mens maximaal ondersteunt, het Milieu minimaal belast en de Maatschappij optimaal dient. Deze handelswijze laten wij ook terugkomen in onze tarieven: een eerlijke prijs voor een verantwoord maar Excellent product!

Visie.

Enthousiasme is stromende
energie!

Schoonmaakbedrijf Qenzo gaat voor de toekomst van de mens. Geen kortetermijnvisie maar investeren in opleidingen, ontwikkeling en vitaliteit vanuit de Qenzo Academie. Ons schoonmaakbedrijf wilt dat mensen met veel enthousiasme bij ons werken en daarmee een echte ambassadeur zijn. Wij kiezen bewust voor leveranciers en partners die deze visie onderschrijven en investeren in een duurzame samenwerking. Schoonmaakbedrijf Qenzo draagt dit niet alleen uit, maar stimuleert en adviseert al haar medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties om dit te doen. Samen voor een sterke toekomst!