Reiniging in de zorg

Voor een schone en veilige zorgafdeling

De schoonmaak bij zorgorganisaties vraagt om een hoge mate van kennis, discipline en vaardigheden. Als schoonmaakleverancier dien je op de hoogte te zijn van de protocollen en ernaar te handelen.

Onze schoonmaakmedewerkers zijn doordrongen van het belang van maximale hygiëne, om infectierisico’s te voorkomen. En tegelijkertijd worden schoonmaakmedewerkers steeds vaker het verlengstuk van verplegend personeel. Schoonmaakbedrijf Qenzo biedt haar dienstverlening aan waarbij het verplegend personeel maximaal wordt ondersteund zodat het verlenen van zorg meer centraal komt te staan.

Bij Qenzo Zorg krijgt u een aanpak die goed aansluit bij uw behoeften. Wij vormen een essentieel onderdeel in de keten voor het realiseren van een schone, veilige en plezierige omgeving voor uw cliënten. Daarnaast denken we ook actief mee bij het eventueel overnemen van taken van uw eigen personeel, die daardoor meer handen vrij krijgt voor het eigen werk. Daarmee helpen we de werkdruk voor uw zorgpersoneel te verlagen!

Doordat we nauw samenwerken met de andere business units binnen Qenzo Zorg, delen we ook actief onze kennis en ervaring op het gebied van beleving. U krijgt medewerkers die op alle vlakken passen bij uw omgeving en gevoel hebben voor wat de omgeving van hen vraagt. Daarmee maken we het verschil!

Meer informatie
nodig?